Oferte Cazare - City Break Eindhoven, North Brabant, Olanda ­čîć 2024

Cazare - City Break Eindhoven 2024

┬á ┬á Ora╚Öul Eindhoven este supranumit ora╚Öul luminii, deoarece Philips, gigantul brand de becuri ╚Öi electronice, a fost fondat aici ├«n anul 1891. Pentru a s─ârb─âtori acest eveniment, an de an, ├«n Eindhoven se organizeaz─â Glow Eindhoven, eveniment la care cele mai importante nume din domeniu ├«╚Öi prezint─â cele mai reu╚Öite instala╚Ťii electrice.┬á Ora╚Öul Eindhoven este capitala designului olandez. Eindhoven este un ora╚Ö creativ, inovator ╚Öi extrem de animat. Pe cuprinsul s─âu se desf─â╚Öoar─â evenimente de neegalat care ├«mbin─â designul cu tehnologia. Totodat─â, pe cuprinsul s─âu turi╚Ötii vor descoperi o mul╚Ťime de magazine, restaurante ╚Öi hoteluri. ├Än ceea ce prive╚Öte cazarea, recomand─ârile noastre sunt: Hotel Best Western Eindhoven, Campanile Hotel Eindhoven, Hotel Nh Best, Hotel Tulip Inn Oosterhout ┬á etc.

Citeste mai mult

City Break Eindhoven 2024 face parte din regiunea North Brabant din Olanda.

In Eindhoven sunt 20 hoteluri, din care 10 hoteluri de 4 stele, 10 hoteluri de 3 stele.

Filtre City Break Eindhoven 2024

Filtreaza hotelurile din Eindhoven pe baza numarului de stele:

Preturi pentru 2 adulti la
Inntel Hotels Art Eindhoven incepand cu 556.00 €
Plecare 28 Iulie 2024, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Eindhoven, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza pre╚Ťurilor aplicate ├«n ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Eindhoven - o destina╚Ťie perfect─â pentru un citybreak

┬á ┬áStratumseind, cunoscut─â ╚Öi ca Stratum,┬á nu este doar cea mai lung─â strad─â cu localuri de noapte din Olanda, ci ╚Öi cea mai ├«ntins─â astfel de strad─â din Benelux. Stratumseind m─âsoar─â 225 metri lungime ╚Öi ad─âposte╚Öte nici mai mult nici mai pu╚Ťin de 54 de cafenele ╚Öi restaurante, care atrag ├«n jur de 25.000 de vizitatori ├«n fiecare s─âpt─âm├ón─â. Popularele pub-uri maro din Eindhoven sunt perfecte at├ót pentru a petrece o dup─â-amiaz─â relaxant─â pe teras─â, c├ót ╚Öi pentru a v─â distra pe muzic─â live ├«ntreaga noapte. Eindhoven are mult mai multe de oferit dec├ót via╚Ťa de noapte. Iubitorii de cultur─â nu pot rata Van Abbemuseum ╚Öi Designhuis. Van Abbemuseum este unul dintre cele mai importante muzee europene dedicat artei moderne ╚Öi europene. ├Än colec╚Ťia muzeului se reg─âsesc lucr─âri semnate de Picasso, Chagall, Kandinsky, El Lissitzky, Theo van Doesburg, Appel ╚Öi Mondriaan.┬áUna dintre cele mai interesante cl─âdiri din Eindhoven este Evoluon Eindhoven, fostul muzeu de ╚Ötiin╚Ťe ╚Öi tehnologie din ora╚Ö. Muzeul a fost inaugurat ├«n anul 1966, pentru a marca cea de-a 75 aniversare a companiei Philips. ├Än anul 1898, muzeul a fost ├«nchis, ulterior cl─âdirea fost folosit─â pe post de centru de conferin╚Ťe. Lucr─ârile la cl─âdirea cu form─â de ciuperc─â au ├«nceput ├«n anul 1963, muzeul fiind deschis trei ani mai t├órziu. Expozi╚Ťiile din cadrul s─âu abordau probleme precum cre╚Öterea popula╚Ťiei globale, importan╚Ťa tehnologiei, aplicativitatea ╚Ötiin╚Ťei ╚Öi a tehnologiei sau evolu╚Ťia din domeniu industrial. La ├«nceputul anului 1980 num─ârul vizitatorilor a ├«nceput s─â scad─â constant, astfel c─â muzeul a trebuit s─â fie ├«nchis.

poza  Eindhoven - o destina╚Ťie perfect─â pentru un citybreak

┬á ┬á Ora╚Öul Eindhoven este situat ├«n sudul ╚Ü─ârilor de Jos, fiind dispus de-a lungul r├óului Dommel. Eindhoven este dispus la 109 kilometri sud-est de Rotterdam. La ├«nceputul secolului al XX-lea,┬áEindhoven era doar un simplu sat, ├«ns─â ├«n 1920 a anexat cinci municipalit─â╚Ťi ├«nvecinate, astfel c─â popula╚Ťia ora╚Öului Eindhoven a crescut de la 6000 de locuitori la circa 45.000. De atunci popula╚Ťia ora╚Öului a crescut de aproape ├«nc─â patru ori. Cre╚Öterea at├ót de vertiginoas─â a popula╚Ťie se datoreaz─â, ├«n parte, lui Philips Gloeilampenfabrieken, care ├«n 1891 a fondat mai multe fabrici ├«n ora╚Ö. De╚Öi la finalul anului 1990, corpora╚Ťia ╚Öi-a mutat sediul ├«n Amsterdam, Eindhoven a r─âmas important pentru Philips, corpora╚Ťia de╚Ťin├ónd aici centre tehnologice, centre de dezvoltare ╚Öi diverse laboratoare. ├Än Eindhoven┬áse produc produse electrice ╚Öi electronice, fabricarea de camioane fiind, de asemenea, extrem de important─â. Centrul ora╚Öului Eindhoven a fost distrus par╚Ťial ├«n timpul Celui De-al Doilea R─âzboi Mondial, fiind ulterior reconstruit.

poza  Eindhoven - o destina╚Ťie perfect─â pentru un citybreak